Informasjon om det sportslige tilbudet for de små!

Postet av Stovner Sportsklubb den 17. Nov 2016

Informasjon fra Vestli IL

Visste du at Vestli IL har flere idretter? Vi driver med Fotball, Håndball, Volleyball, Dans og Allidrett. I løpet av vintersesongen vil de yngre fotballagene få besøk av noen fra Volleyballgruppa til Vestli IL. Vi vil på denne måten gi barna en mulighet til å forsøke seg på flere idretter.Vi mener allsidighet er viktig for barn og ungdom. Gjennom å kombinere flere idretter utvikles koordinasjon og styrking av andre muskler.Om vinteren har Vestli IL aktiviteter i Stovnerhallen ( håndball og volleyball) og allidretten har innetid på Tokerud skole.

Har du yngre søsken som har lyst å drive med forskjellig aktivitet er Vestli IL Allidrett stedet å begynne J . Der får dere være med på et allsidig treningsopplegg. Senere kan barna velge hvilke idretter de ønsker å drive med videre .

Vestli IL Håndball inviterer alle mellom 6-12 år til å prøve seg på håndball inne i Stovnerhallen Lørdag 26.11.2016 mellom klokken 13.00 og 16.00. Der vil dere lære hva håndball er av dyktige instruktører og spillere. Etter treningen blir det sosial samling oppe i kafeen med litt mat og drikke.

Har du lyst å være med å på åpen dag med håndballen må du melde fra til Ivan Heggelund på tlf 90727188 ( sms) eller på mail ivan@ekspert.net innen 20. november.Har du andre spørsmål til Vestli IL så er det bare å ta kontakt J.

Vi håper så mange som mulig vil være med å prøve ut dette.

Lykke til J


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.