A-laget: Terminlista for 2024 har kommet

Postet av Frank Eilert Fossum den 2. Jan 2024


Det kommer stadig noen hint om at en ny fotballsesong er underveis: Vi er i starten av et nytt år, dagene blir lengre (jo, litt hver dag) – og avdelingsoppsett og terminlister for 4. div. i 2024 er offentliggjort.

Stovner SKs A-lag er satt opp i 4. div., avd. 02. Samme som ifjor, men noen forandringer har det blitt. Kolbotn og Oldenborg rykket ned. Gamle Oslo rykket opp. I tillegg har Holmlia, Manglerud Star, Oppsal 2 og Oslojuvelene blitt omplassert.

De nye som har kommet inn er Asker 2, Heming, Kjelsås 2 og Lommedalen, alle fra 4. div., avd. 01 i 2023. Bøler rykket opp fra 5. div., avd. 01, og Lambertseter rykket opp fra 5. div., avd. 02. Grorud 2 rykket ned fra 3. div. Norsk Tipping-Ligaen avd. 1.

Vi skal ikke gi oss inn på noen analyser av lagene vi møter, men vi er egentlig glade for at suverene Gamle Oslo med 20 seire av 22 mulige rykket opp. Fortsatt må vi slite med gode Grei som bare var 2 poeng bak Gamle Oslo.

Grorud 2 hadde det tungt i NTL, avd. 1. Selv om de kom sist i avdelingen, var det på et høyere nivå enn vi spilte ifjor. Så vi bør nok følge nøye med på hva som skjer i Grorud fram til vi møter dem til seriestart i uke 16.

Det kommer to lag opp fra 5. divisjon. Bøler vant avd. 01 med to poeng mer enn Bærums Verk Hauger (BVH). Lambertseter ble nummer 2 i avd. 02, som ble vunnet av et sterkt Nordstrand 2-lag med 11 poeng.

Stovner endte midt på tabellen. Litt skuffende med tanke på hvor gode spillere vi har. Men forutsetningen er jo at de må være i stand til å spille. I de siste par årene har vi vært svært rammet av sykdom og skader. I siste halvdel av januar blir A-lagsstallen presentert.Dette er linken til terminlista for 4. div., menn, avd. 02 i 2024:  

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/terminliste/?fiksId=192869


Det er mer å glede seg til: Stovner SK får også i år anledning til å kvalifisere seg til Norgesmesterskapet. Vi kommer selvfølgelig tilbake til sted, tid og motstander når veien til Ullevål starter.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.