2023 et innholdsrikt år for Stovner SK

Postet av Frank Eilert Fossum den 20. Des 2023


Det har vært aktivitet i alle gruppene, og det skal bli spennende å lese deres årsrapporter når de foreligger til Stovner SKs årsmøte i mars. 

I tillegg til de vanlige sportslige aktivitetene i gruppene har klubben vært involvert i lanseringen av Norges Bowlingforbunds lansering av «Stovnerprosjektet 2023». Ferdigstillelse og lanseringen av klubbens 50-årsjubileumsbok «STOLT OG SAMLA. Fra Vestli IL til Stovner SK». Klubben har hatt ansvaret for den tekniske gjennomføringen av Joshua Kings Fotballakademi på Rommensletta. Så kom det enorme sommersatsingen fra uke 26 til uke 32. Sommersatsingen inneholdt alt fra badminton til yoga, og tur på i skogen. Mens sommersatsingen holdt på var det Norway Cup. I høstferien hadde gruppene idrettsaktivitet, og det var en egen Jentecamp. De hadde blant annet undervisning i førstehjelp, også med bruk av hjertestarter. En tur på Tusenfryd fikk de også.

Mot slutten av året rakk også klubben å organisere innsamling av sportsutstyr til Skattkammeret, Stovner. som de låner ut gratis til barn og unge. Utlånstedene er i Frivilligsentralen, som holder til i underetasjen i Fossum kirke, og i Tokerudhallen.

Klubben har passert 1000 medlemmer. Ved sammenslutningen i 2020 var det cirka 700, altså en økning på drøyt 40 %. Det gir en del merarbeid. I tillegg har det vært møtevirksomhet med idrettinstansene og kommunen. En god del av dette arbeidet tilligger daglig leder-stillingen, som ikke har vært besatt. Dette arbeidet har derfor blitt gjennomført av folk i sportslige stillinger, og av hovedstyremedlemmer. Den gledelige nyheten er at en del av møtevirksomheten har vært i behandlingen av denne saken, og daglig leder er ansatt fra 1. mars 2024.

Det går an å stå på litt, når det gir positive resultater.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.