J12 Stovner SK mot Kolbotn IL en thriller

Postet av Frank Eilert Fossum den 28. Nov 2023


Hassan, Merit og jentene har en peptalk før start . . .


. . . i likhet med Kolbotngjengen


Så er vi klare til kamp. Hvem skal ta avsparket . . . papir slår stein . . . Stovner startet med ballen


Spillet er i gang


En god mulighet for Stovner


Etter et kvarters spill lagde Kolbotn kampens første mål


Stovner kjempet for utligning. Ballen går akkurat på utsiden av stolpen . . .


. . . og her er det krysset som hjelper keeperen med å holde målet rent


Det ble høyt tempo . . .


. . . og harde tak i sluttminuttene. Det hjalp ikke jentene våre. Kolbotn vant svært knepent 1–0


Jentene kunne takke hverandre for en morsom og spennende kamp. Vi på sidelinja takker for god og neglebitende underholdning


Ragnhild og hennes jenter var ikke ferdige for dagen. Her planlegger de for kampen mot Holmlia 1 som startet ikke lenge etter


Vi dro ut i kafeen, hvor jentene fikk en følelse av hvordan Ada Hegeberg og de andre stjernene har det. Journalister som spør om alt fra hvordan de hadde ladet opp til kampen, hvordan de syntes den var, hva synes de om egen innsats. Gleder du deg til neste kamp, hvordan tror du den går . . . puhh . . .


. . . det blir litt slitsomt. Men det er egentlig kjempegøy når noen ser hva vi kan, og hvor fint vi har det sammen! Hassan og Merit er stolte av jentene sine.


Sånn som denne jentegruppa, som omfatter cirka 35 jenter har utviklet seg, er også vi stolte av jentene og setter pris på den jobben lagledelsen har gjort. Nå må vi stelle pent med gruppa, slik at vi om få år får et juniorlag dyrket fram på klubbens egne spillere. Talentene er der.

Jentene skal spille to kamper til før jul. 16. desember møter de først Ski 2 Futsal kl. 16:30. Den siste kampen er mot Romsås Tigrene kl. 17:00. Kampene spilles i Nordbyen flerbrukshall.

Etter nyttår skal jentene spille 8 kamper. Den siste 9. mars. Deretter starter fotballopkjøringa. Som sagt tidligere, det er ikke fred å få – bra er det!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.