Endelig: Jubileumsboka er klar til trykk

Postet av Stovner Sportsklubb den 14. Apr 2023


I 2017 satte Vestli IL i gang arbeidet med å lage en jubileumsbok i forbindelse med det kommende 50-årsjubileet 19. oktober 2022. Boka var planlagt ferdig for presentasjon til jubileet. Dette ble endret da Vestli IL slo seg sammen med Rommen SK og forandret navn til Stovner SK to år før jubileet. 

Rommen SK hadde utviklet seg parallelt med Vestli IL, og måtte med i jubileumsboka. Tiden gjorde at man ikke kunne grave like dypt og detaljert. Men det har blitt en kavalkade over en broget fortid. Det har kommet med et kapittel om sammenslåings-prosessen. I boka har vi også fått med bilder fra jubileumsarrangementene.

Boka har fått navn etter Vestli ILs visjon «Stolt og samla». Det passer godt med foreningen av de to klubbene. Rommen SK hadde visjonen «Sammen skaper vi glede – minner for livet!». Dette ga Stovner SK en fin visjon: «Stolt og samla, sammen skaper vi glede – minner for livet!».

Boka foreligger ikke ferdig trykt før i månedsskiftet april/mai. Nedenfor er noen eksempler på sider fra boka.Så snart vi får endelig leveringsdato fra trykkeri/bokbinderi legger vi den ut på hjemmesidene.
Så følg med på www.stovnersk.noKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.