A-laget i viktig kamp med tanke på å kjempe i toppen

Postet av Stovner Sportsklubb den 5. Sep 2022


"Følg med i neste episode . . ." var oppfordringen i omtalen av A-lagets seriekamp mot Rilindja. Kampen endte 2–0, og satte Stovner på sporet igjen.

Dessverre ble ikke noen ny episode skrevet her. Kampen var ikke en seriekamp, men runde 3 i OBOS Cup (Oslomesterskapet). Motstander var 5. divisjonslaget Sagene, som ble feid av banen med 11–0! De ligger på en anstendig 5. plass. De har tilogmed slått Stovner SK 2 5–2.

Man kan nesten tro at det er den lille tempoforskjellen mellom 4. og 5. divisjon som gjorde at våre gutter fikk tid til sitt beste spill. Men, dette er bare spekulasjoner.

Sagene fortviler, og Hirsi jubler for ett av sine tre mål

Den virkelige testen ville selvfølgelig være i seriekamp. Det var bare et par dager etter mot Lyn 1896 FK 2 på Kringsjå 30. august. Sjokkangrep av Stovner SK. Publikumet hadde ikke fått satt seg før Yaz satte inn 1–0! Erlend scorer "alltid" mot Lyn. I årets første oppgjør dem imellom, scoret han det siste målet i en overbevisende 4–1-seier. Nå satte han inn det andre. Stovner vant 2–3 etter at Kevin satte annen omgangs eneste mål.


Erlend får fortjent oppmerksomhet


Den kommende kampen tirsdag 6. september, kl. 20.15 på Rommensletta mot tabelljumbo Nesodden, kan se ut som et tippeobjekt du ikke blir rik på om du setter penga på Stovner SK.

Men Nesodden dro til mot tabellnabo Veitvet med 4–2. Man kan godt tenke seg at selvtilliten har fått en boost. Men det hjelper nok ikke hvis våre gutter opprettholder fokus og innsats. Ikke lure seg selv og oss ved å tro at de er så gode som de har vært i det siste, men ved å være så gode som de egentlig er.

Skal de ha noen sjanse til å henge med i toppen må de vinne denne kampen. En god kamp av A-laget få dager før feiringen av Stovner SKs 50-årsjubileum tar til, vil være flott for åpningsarrangementet på Jesperud lørdag 10. september kl. 12.00–16.00.


Hjertelig velkommen til fotballkamp på Rommensletta tirsdag 6. september, kl. 20.15, 
og til jubileumsåpningen på Jesperud lørdag 10. september, kl. 12.00!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.