J11 viste fram sine fotballferdigheter

Postet av Frank Eilert Fossum den 3. Jun 2022

For et par uker siden så vi Stovner SKs J11 spille mot Skeid. Det var en tett og spennende kamp med til sammen 11 mål. Hvorav Skeid lagde et mer enn Stovner. Dette var Stovnerjentenes første tap i serien.

Onsdag 1. juni kom en annen fotballstorhet, Vålerenga, til Rommensletta for å teste seg mot våre jenter. Det var en match vi absolutt ville se. Vi visste at våre jenter er gode – de er mange, i meste laget til å være bare ett lag – men Vålerenga er større. De har over 40 jenter i 11-årsklassen, fordelt på 4 lag.

Åpningen på kampen var preget av at unger i den alderen liker å løpe, så det var rett på mål! Stovner spilte seg til en corner. De hadde også ballen mest. Men etter 8 minutter var det Vålerenga som spilte seg gjennom, og satte kampens første mål. Det tok knapt 1 minutt før Stovner utlignet. Og 3 minutter etter gikk jentene opp i ledelsen med 3–1.

Litt under 10  minutter sto igjen av omgangen da vår keeper hadde en god redning. Litt senere hadde Vålerenga et skudd i stolpen.


Stovner med dagens første corner, resultatløs


Vålerenga jubler for 0–1


Stovner slo direkte tilbake


Et godt Vålerengaskudd smeller i tverrliggeren


Det ble mange harde dueller mellom de arbeidsvillige jentene


Store deler av pausen benyttet Hassan og Merit til en gjennomgang av første omgang. Det er lurt å ta tak i ting som har vært lite vellykket, og de som har vært vellykket, mens det ennå huskes. Da er det lettere å skjønne hvorfor det er sånn


I starten av annen omgang fikk vi se et effektivt Stovnerlag. Vålerengajentene spilte godt, men greide ikke å demme opp for Stovner. Det ble ikke enklere for Vålerenga når keeperen vår vartet opp med en fabelaktig dobbeltredning.

Vålerengas iherdighet ga tellende resultater helt mot slutten av kampen. Men de greide ikke å ta igjen Stovners antall scorede mål.

Begge lagene skal ha takk for to fine omganger fotball. Det er sånt som kan rette opp en dag som har vært litt skakk.


Annen omgang er i full gang


Jentene hadde krefter til flere tøffe dueller


Stovnerjentene jobbet godt i forsvar


Vålerenga satte dagens siste mål, i kampens siste minutt


Deretter kunne jentene og publikum si takk for en god kamp


Det skal bli interessant å gå litt dypere i hva som er grunnen til at Hassan i samarbeid med Merit har fått fram et så godt spillende lag siden august i 2021.

Vi kommer tilbake med mer om jentefotball. I mellomtiden kan du gå og se selv. Allerede mandag 6. juni spiller J10 Hvit mot Lille Tøyen Hai på Rommensletta kl. 19.00. J11 Hvit spiller borte mot Ready, men er tilbake på Rommensletta 15. juni kl. 19.10 mot Lille Tøyen 1. 

God fornøyelse!


De blide, trivelige og flinke jentene våre var strålende fornøyde etter nok en god kamp!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.