Stovner SK og Årvoll IL bekreftet toppsjiktet

Postet av Frank Eilert Fossum den 1. Jun 2022

Åpningen av toppoppgjøret i 4. divisjons avdeling 02, minte ikke om noe toppoppgjør! Det var rotete.

Selve starten åpnet friskt av Årvoll. De hadde to angrep før vi kom igang. Vi hadde ikke noe flyt, så ikke ut til å være våkne. På den annen side, Årvoll fikk ikke til spill som ga dem avslutninger. Det ble mye kaving, og flytting av ball rundt på midtbanen.

Etter omtrent et kvarters spill kom omsider Stovner til et ordentlig skudd. Litt etter fikk Årvoll en corner. Den var god, men Igor avverget med en god inngripen i en trengt situasjon (se åpningsbildet).

Om det var disse gode forsøkene som var grunnen til at spillet nå tok seg kraftig opp hos begge lagene, eller at spillerne fant sine posisjoner, må ekspertisen forklare. Trenerne var aktive.  Det virket som om lagene var inspirert av at spillet fløt bedre, også hos motstanderen.

Stovner hadde en sjanse fra litt skrått hold etter 25 minutter, men keeperen reddet.


Velkomsten var ryddig og disiplinert . . .


. . . rotet begynner . . .


. . . Igor får heldigvis hånd om ballen


Lang, lang rekke


Mye spill på midtbanen


Folka på benken ser litt undrende ut


Med omtrent 10 minutter igjen av omgangen fikk Yaz en god mulighet, men skuddet gikk også denne gang på utsida. Med bare et par minutter igjen arbeidet Stovner intenst rundt 16-meteren til Årvoll. Det endte med en felling av Kasper. Frisparket prøvde Erlend å plassere utenom Årvolls mur, dessverre gikk ballen gikk over målet.

Årvoll hadde litt «harde» og «sleivete» taklinger. Og Yaz fikk nok en gang en smell. Men kunne fortsette.


Eyubb holder unna


Tett med folk rundt Årvolls 5-meter


Kajan fyrer av et godt skudd, uten telling


Spillet hadde tatt seg opp mange hakk, og det ble mer intenst


Erlend mot Årvolls mur. Skuddet var godt, men gikk over


Pauseunderholdningen var skravling med kjente og leke med ball. Akers Avis Groruddalens utskremte medarbeider var på jakt etter et godt skudd


Årvoll startet annen omgang med et tidlig frispark rett utenfor 16-meteren. Igor reddet. Lagene fortsatte trenden etter den rare åpningen. Mer plan og flyt, hardtarbeidende. Forsvarene jobbet bra. Etter 25 minutter fikk Yaz servert en overraskende kjempemulighet fra Årvoll. Det var fritt leide fram til keeperen og målet. Dessverre ville det seg ikke denne gangen heller.

Yaz har virkelig vært arbeidsvillig og innstilt på å kjempe. Så også i denne kampen, men han ble tatt lite pent noen ganger, og måtte til slutt gå ut.

Stovner fikk et frispark fra ca. 35 meter, helt ut mot sidelinja. Det førte til en corner. Ballen kom inn i feltet. Carl tok i mot. Med et ekvilibristisk spark forsvant ballen lavt over mål.

Årvoll svarte med et angrep som endte med et skudd over. Stovner prøvde seg langs høyre sida, men det ble det ikke noe ut av.

Årvoll fikk et frispark på vår banehalvdel, som ikke det ikke ble noe resultat av.


Årvoll startet annen omgang med et skudd Igor hadde kontroll på


Stovner hadde også et resultatløst forsøk


Mange mugne blikk mot dommeren som ikke ga refs til Årvoll for taklingen av Kasper


Okse med et forsiktig grep


Yaz tok ikke vare på gavepakka han fikk fra Årvoll


Fotballballett, elegant tåspissdans


Ballen inn i feltet, over forsvaret . . .


. . . Carl tar imot . . .


. . . og fyrer løs et akrobatisk skudd – dessverre ble det ikke mål. Det hadde vært spektakulært 


Så da var det bare å pakke ned logoen, og så fram til neste kamp


Det var selvfølgelig leit at vi ikke fikk med mer enn det ene poenget. Men, kampen mot Årvoll gir bud om at vi kan hente flere poeng allerede i neste runde. Da møter vi Christiania BK på Rommensletta kunstgress tirsdag 7. juni kl. 20.15.

Ullern rykket litt fra ved å slå Veitvet. Heming fikk bare uavgjort mot Kolbotn. Status quo mellom de tre lagene altså. Bakfra kommer både Christiania, Lyn og Holmlia i full fart med seire i denne runden. Spenningen i avdelingen øker!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.