Stovner SK ønsker alle . . .

Postet av Stovner Sportsklubb den 13. Apr 2022

Påsken og våren henger i hop. De markerer en overgang til noe annet. Ganske tydelig for oss som er tilknyttet et idrettslag. Det blir lysere og varmere. Inneidrettene får konkurranse av uteidrettene. Noen idretter tilpasser seg årstiden. For eksempel blir futsal til fotball, og volleyball blir til sandvolleyball. Ellers er jo badminton en familiefavoritt om sommeren, basketballkurver og volleyballnett finnes mange steder ute. Det blir mange muligheter for fysisk egenaktivitet, og ikke minst for å se spennende konkurranser på gress og sand.

Dessverre foregår det mange steder i verden i dag ting som er nesten ufattelig for oss i Norge. Millioner av mennesker er i krig, millioner sulter, millioner er på flukt. Noen av dem har kommet til oss, og flere er på vei. Ta vel imot dem, og la den lyse, lettere tiden våren innvarsler gi dem håp om bedre tider.

Nå tar vi noen dager fri, senker skuldrene, finner fram appelsinene og sjokoladene, og setter oss i solveggen, enten den er bokstavelig, eller bare finnes under et pledd sammen med ukeblader og på fjernsyn der du befinner deg disse påskedagene.

Etter påske tar vi fatt på spennende tider i Stovner SK, selvfølgelig på idrettsarenaene, men også en kommende jubileumsfeiring, og fortsatt bygging av klubben sammen med deg, og alle våre andre samarbeidspartnere.

God påske!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.