Snart ferdig til bruk

Postet av Frank Eilert Fossum den 18. Jan 2022

Klubbhuset på Rommensletta fikk for noen år siden en sårt tiltrengt utvendig oppussing, og litt lapping på «sårskader» innvendig. I tillegg pusset IKEA opp kjøkkenet, og vi fikk noen nye møbler av dem til kafeen.

Men, det var klart at ganger, garderober og toaletter var under enhver kritikk, og litt pinlig å vise fram. Da plutselig en dag dukket daværende kulturbyråd Rina Mariann Hansen opp med den hyggelige beskjeden at huset skulle pusses opp innvendig! Det var plutselig, men ikke helt uventet, for kommunen var blitt gjort oppmerksom på forholdene!

Det tok litt tid å komme igang, men nå drar det seg til mot slutten. Fortsatt vil det være en arbeidsplass i en tid framover. Men, nysgjerrig som vi er, tok vi en tur innom for å få et inntrykk av hvordan det kommer til å bli. Noen garderober kan brukes, og et par toaletter er i gang. 

Foreløpig er det ingen sportslig aktivitet fordi banene ikke blir ryddet. De yngste lagene trener inne. A-laget trener i Valhall. Heldigvis får de som er yngre enn 20 år nå spille futsal. Forhåpentligvis er det bare snakk om kort tid før også voksenfutsalen kommer igang.

Undertegnede er ikke akkurat bygningskyndig, men inntrykket er at dette blir bra. Nye innvendige dører, lysarmaturer, automatisert lysstyring. Pusset og malt. Nytt gulvbelegg. Så nå kan man vaske gulvet i A-garderoben uten at det renner vann ned i kafeen, antar jeg.

A-garderoben


Dusjen til A-garderoben

B-garderoben


Dommergarderoben. Her er det dusj inn døra til venstre

Ryddiggarderobe


Rotegarderobe . . .

. . . lagergarderobe. Når huset er ferdig, blir det forhåpentligvis andre forhold å jobbe under for dem som skal ta seg av utstyret.


Vaskerom


Det står igjen en del jobb med toalettene. Men noen kan brukes.


Nå gleder vi oss til vaffelpressa blir dratt igang igjen . . .

. . . så det er bare å få møblene på plass, og fylle opp med folk.


Foreløpig er det tomme tribuner og vanskelige baneforhold. Men det er lys i det fjerne – vi gleder oss!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.