A-lagets motstandere i 2022

Postet av Frank Eilert Fossum den 13. Des 2021

Snart seriestart . . . vi har lagt bak oss jul, noen kalde vintermåneder foran TVen. Eller bedre, futsalbesøk i Haugenstuahallen og Vestlihallen m.fl. Stovner SK har mange lag i mange aldersklasser som gir god fotballunderholdning.

A-laget skal i 2022 spille fotball i 4. divisjon, etterat de to merkelige sesongene 2020 og 2021 førte til nedrykk fra 3. divisjon (Norsk Tipping-Ligaen). Men, det blir som å komme hjem. Folk med uforståelige dialekter fra de indre skoger i Innland fylke til Vestlands ytterste skjær, erstattes med gamle kjenninger som snakker kebabnorsk, dannet og udannet riksmål. Den lengste turen blir til Nesodden.

Når serien starter i mars/april (?) skal Stovner SK spille i 4. divisjons avdeling 02. Der skal vi møte følgende 11 lag: Christiania BK, Fagerborg, Heming, Holmlia, Kolbotn, Lyn 1896 FK 2, Nesodden, Rilindja, Ullern 2, Veitvet og Årvoll. Avdelingen er satt opp av 5 lag fra hver av 4. divisjons avdelinger i 2021. I tillegg kommer Veitvet som rykket opp fra 5. divisjon, og Stovner som rykket ned fra 3. divisjon.

Nedenfor er tabellene for 4. div., avd. 01 og 02, og tabellen for 5. div., avd 02. De rosa overstrykningene er lagene som er mikset til å bli 2022s 4. div. Menn avd 02.Vi skal ikke på noen som helst måte rote oss ut i å rangere lagene. Ikke har vi sett dem spille i år, og det er langt fram til seriestart. Men, vi er litt imponert av Veitvet, som ikke bare vant ganske klart sin avdeling i 5. divisjon, men også ble Kretsmestere etter å ha slått Hasle-Løren 3–2 og Oldenborg 2–1. Deretter spilte de seg fram til finalen i OBOS Cup etter følgende seiersrekke: 4–2 over Bækkelaget, 3–2 over Klemetsrud, 14–13 (e.e.o. og straffespark) over Lambertseter, for så å slå Holmlia 2–1 i semifinalen. I finalen møtte de Gamle Oslo, som ble nummer 2 i 4. div., avd. 01. De slo Veitvet 3–1.

Heming er en gammel kjenning vi har hatt litt trøbbel med. De kom på en solid 2. plass i avd. 02.

Selv om vi i 2022 skal spille i kjente omgivelser, må vi innrømme at det har vært spennende og interessante fotballsesonger vi har bak oss i  3. divisjon – og det kunne vært moro å komme oss opp i «den store fotballverden» igjen, gjerne så fort som mulig.

Vi lover å forfølge saken!

PS: Stovner SK senior menn har også 2. lag, som er satt opp i 5. div., avd. 02. Klubbens 3. lag skal spille i 7. div., avd. 01. Disse kommer vi tilbake til. Også gleder vi oss til å høre om 48+ sine planer og forberedelser for 2022-sesongen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.