Volleyballserien er i full gang!

Postet av Stovner Sportsklubb den 12. Nov 2021

På Wikipedia kan vi lese: «Volleyball regnes for å være verdens største idrett, både målt i antall medlemsland med utøvere tilknyttet nasjonale volleyballforbund og i antall utøvere. Over en milliard mennesker spiller volleyball rundt omkring i verden, og mer enn 220 land er tilsluttet det internasjonale volleyballforbundet, FIVB, Federation Internationale de Volleyball.»

Vi kan iallfall slå fast at sporten er i god utvikling hos oss i Stovner SK. Det vil vi merke nå som seriespillet er i gang, og det blir mer blest rundt sporten i media.

På seniorsiden har vi ikke mindre enn 3 herrelag og 2 damelag. Herrene har et lag i 2. divisjon og 2 lag i 5. divisjon. Damene har et lag i 4. og et lag i 5. divisjon.

Herrenes første lag ligger på 6. plass etter de første seriekampene. Denne plasseringen får de anledningen til å forbedre når de lørdag 13. november skal spille to kamper i Stovnerhallen. Den første kampen går kl. 12.00 mot Hamar VBK. Den andre kl. 14.00 mot Sarpsborg VBK.

Damenes førstelag ligger også på 6. plass i sin divisjon. De har likeledes muligheter til å hente flere poeng i sine to kamper på lørdag. Den første spilles kl. 12.00 mot OSI 4, og den andre kl. 14.00 mot Hvaler VBK.

For begge lagene gjenstår det ytterligere to seriekamper hjemme i Stovnerhallen. Det er lørdag 27. november.

Når det gjelder ungdomslagene har de deltatt på et par vellykkede turneringer i de siste ukene. Det har vært i Tønsberg og Stavanger.

Paraidretten i Stovner SK er organisert av Volleyballgruppa. De har regelmessig trening med spesielle former for Volleyball.

Vi kommer selvfølgelig tilbake med mer Volleyballstoff. I mellomtiden kan du ta imot damenes invitasjon til å bli mer kjent med dem og sporten allerede i morgen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.