SESONGKORT TIL A-LAGETS SERIEKAMPER 2021

Postet av Stovner Sportsklubb den 5. Aug 2021

Det første sparket på ballen i A-lagets seriespill er lørdag 7. august, kl. 16:00 hjemme på Rommensletta mot FK Toten!

Det er forbundet med en del utgifter å drifte et A-lag i 3. divisjon. 3. divisjon er tilknyttet Fotballforbundets elitesatsing, som betinger fasiliteter som er av en annen standard enn lenger ned i divisjonssystemet. I tillegg blir det mer reisevirksomhet, dyrere dommere.

Stovner SK er definert som en breddeklubb, vårt formål er først og fremst å gi Stovners barn og unge et tilbud om fysisk aktivitet i et godt, trygt sosialt miljø. Men, vi tror også at våre barn og unge synes det er morsommere å henge i et idrettsmiljø som kan tilby opplæring av høy kvalitet. Dette kan vi oppnå ved at det er et tett samarbeide mellom eliten og bredden. Siden 2017 har dette vært tilfelle for fotballen. Trenerne og spillerne på A-laget har bidratt i arbeidet med de yngre. Har også deltatt i rekrutteringskampanjene og sommertiltakene.

Likevel må vi påse at dette arbeidet ikke går utover økonomien til klubbens hovedmålgruppe, og gjør at de må betale unødig høy treningsavgift og medlemskontingent, som gjør at de ikke kan delta. A-laget må derfor ha sin egen økonomi. Et bidrag til dette er å ta en liten inngangsavgift til seriekampene. Den er satt til 100 kroner for en voksen. Barn under 16 år kommer gratis inn.

Klubben vil jo gjerne at så mange som mulig kommer på kampene, og har derfor laget et «lokketilbud» i form av et sesongkort for de 6 seriekampene vi skal ha hjemme. Prisen for dette er 360 kroner, det vil si 60 kroner pr. kamp. Inngangsavgiften inkluderer parkering.

Vi håper du setter pris på det arbeidet Stovner SK gjør for sine medlemmer, og det de gir tilbake i form av morsom og god underholdning for deg.

Lenken gir deg adgang til kjøp av sesongkort, eventuelt enkeltbilletter til de kampene du ønsker å se.

https://stovnersk.ticketco.events/no/nb 


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.