Gåfotballens andre økt: Godt for kropp og sjel

Postet av Frank Eilert Fossum den 15. Mai 2024


Mandag 11. mai var den andre samlingen i Gåfotballen på Jesperud. Det litt grå været på den første samlingen var byttet ut med strålende solskinn. Nå tror vi ikke det var hovedgrunnen til den gode stemningen i gjengen. Gleden over å kunne være leken takler alt slags vær. Både denne gangen og forrige gang var det flere nysgjerrige som kom og tittet en liten stund. Forhåpentligvis ga det mersmak, slik at de kanskje deltar neste gang. Det er ingen kjønnsdiskriminering i gruppa, men det er en kjennsgjerning at det kunne vært med noen flere menn. Men, vi er veldig klare for også å ta i mot flere damer. Er du dame 40+ og herre 60+ (sånn cirka), har du her et tilbud som gjør godt for kropp og sjel.

Nedenfor er det noen bilder fra den andre samlingen.


Angrepet påbegynnes . . .


. . . men det ble elegant avverget


Skudd mot det andre målet . . .


. . . ballen i mål og finger'n opp


Det ble flere mål å juble for


Godt med en liten pause i det fine været


Det tar ikke lang tid før de er på banen igjen


Forsøk på finte i forsvaret


Angrep på bred front . . .


. . . og det lykkes


Tendenser til dramatikk i forsvaret


Ute på banen ble det til tider spilt sambafotball


Game Over. Siste mål vinner


Så var det tid for en oppsummering av dagen


Stovner SKs ildsjel Roy kom forbi på sin runde for å rydde på og rundt banen. Kanskje vi kan lokke den tidligere gode fotballspilleren til å ta ei økt med Gåfotball. Hvis vi får til det, vet vi at han er hekta.


Tilbudet om disse øktene vil vare tilogmed mandag 24. juni. Det vil bli jobbet med et nytt tilbud etter sommerferien. Stovner SK har et ønske om å ha tilbud som også gagner helsa til voksne og eldre. Norges Fotballforbund har i sin argumentasjon for Gåfotballen et svært viktig punkt:

"Hold deg frisk
Å gjøre litt regelmessig aktivitet vil holde deg sunn  og lykkelig senere i livet. Eldre som spiller gåfotball har mange fordelere: lavere puls og blodtrykk, mindre fett og mer muskler, og bedre bevegelighet."

Og det er det du har igjen for å leke!

Mandag 20. mai er det ingen samling. Neste samling er mandag 27. mai. Hjertelig velkommen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.