2016- og 2017-kullet har startet treninga på Jesperudjordet

Postet av Frank Eilert Fossum den 29. Sep 2023

Onsdag 27. september startet fotballtreningen for unger født i 2016 og 2017. Det er viktig å få i gang tilbudet til de yngste i det store nærmiljøet på Jesperud. Avstandene er ganske store fra Stovner Senter og oppover til Vestlitorget. Og det bor mange mennesker i området. Avstandene er også store bortover Gamle Stovner mot Tangerudkrysset. Tanken har hele tiden vært at de minste skal få et treningstilbud nær der de bor. Det er ikke nødvendig å gå fra Inga Bjørnsons vei og Vesthellinga ned til fotballbanene på Rommensletta, når du passerer Jesperud på veien.

Nå er det ikke det at det er lite aktivitet på Jesperud kunstgress. Det foregår mange treninger der, og i 2023 fra begynnelsen av april til helt sist i oktober, spilles det ca. 135 kamper på kunstgressbanen. I de aller fleste kampene er Stovner SK involvert.


Kissma har hovedansvaret, og fordeler oppgavene til trenerne . . .


. . . og informerer deltakerne


Så starter oppvarminga


. . .


. . .


Det var godt oppmøte av unger og foresatte


16 forventningsfulle guttunger kom til den første treninga. De hadde med seg foresatte, som fulgte med på det som skjedde på banen. Undertegnede var dobbelbooket, og fikk ikke følge treninga til slutten. Men stemningen var god. 

Dessverre var det ingen jenter som kom. Det er ikke så overraskende at det bør være et opplegg som er spesielt rettet mot dem.

Neste trening er i høstferieuka, så om du ikke har noe annet å gjøre er det bare å møte opp onsdag 4. oktober kl. 17.30–18.30 på Jesperud!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.