Siste dag i NC for J12: Første kamp var mot KFUM

Postet av Frank Eilert Fossum den 5. Aug 2023

Jentene var blitt vekket tidlig for å rekke kampen mot KFUM på Ekebergsletta allerede klokka åtte. Kampen kom i gang presis, og begynte med at vi var på vei inn på KFUMs banehalvdel. De brøyt og gikk direkte i angrep. De kom mot oss på vår venstre side, og kom seg inn mot straffeområdet fra siden. Og tok ledelsen 1–0 etter et minutt av kampen. Dessverre overså dommeren at vår forsvarer ble ulovlig hardt behandlet av KFUM-spilleren på vei inn mot straffefeltet. Det hadde ikke så mye å si i og med KFUM rett etterpå hadde et flott angrep som endte i mål, helt lovlig.

Stovnerjentene svarte i det åttende minutt ved å redusere til 2–1 etter et fint angrep med tæl.

Dessverre greidde vi ikke å holde resultatet fram til pausen. KFUM fikk litt lett spill helt på slutten av omgangen og økte til 3–1.

Som ved åpningen av første omgang, greidde KFUM å få et tidlig mål. Også dette ganske enkelt, men det var på grunn av litt tafatt spill hos oss.

Vi kunne se at motstanderen var litt mer «på» i kampen ved for eksempel å være først på ballen. Våre jenter kjempet som alltid, men de hadde ikke den energien som skulle til for å få tak i ballen, beholde den og få flyt i spillet.

Kampen endte 4–1 til KFUM. Og jentene våre hadde et par timer til å få i seg noe næring og hvile litt før de skulle treffe Kolbotn 1 i den siste kampen.

Nedenfor er noen bilder fra oppgjøret mot KFUM.

Kampen startet med litt duellering

KFUM med en heldig start. Allerede etter et minutt fikk de godkjent et mål. Dommeren overså helt et klart frispark til Stovner SK rett utenfor siden på straffefeltet . . .

. . . men de lagde straks etter et flott mål. Stillingen var 2–0 til KFUM

Fem minutter senere satte Stovner inn et mål. Etter 8 minutter var stillingen 2–1

Rotete situasjon rundt Stovners SKs straffefelt . . .

. . . ikke noe mindre rotete hos KFUM da det plutselig var to keepere og to baller i straffefeltet

Korrekt innkast

Rett før pausen satte KFUM inn 3–1

Intens pausepreik hos begge lag

Det kan se ut som pausepreiken hos KFUM var mest effektiv, iallfall scoret de sitt fjerde mål etter ett minutt i andre omgang

Stovner gir ikke opp . . .

. . . men fortsetter kjempingen . . .

. . . helt inn i KFUMs straffeområde

KFUM står imot trykket

. . . og får sjansen til å prøve seg igjen. Men en god heading fra Stovners forsvar rydder unna