Sommeraktivitet 2023 – Første rapport

Postet av Frank Eilert Fossum den 13. Jul 2023


Også i 2023 har Stovner SK forskjellige gratis aktivitetstilbud til barn og ungdom. Forsidebildet viser yoga og volleyball. Dette er kun to av aktivitetene som tilbys. Det spesielle med yoga er at timene er lagt utendørs i Fossumparken ved Stovner Senter, og det er åpent for alle aldersklasser og alle kjønn.

Sommerarrangementene begynte siste uka i juni (uke 26). Det er litt forskjellig avslutninger for de forskjellige aktivitetene. Noen holder på til og med uke 32.

Jeg satte av en dag for å se på tilbudene. Feriemoduset protesterte en smule mot å dra avgårde til morgenyoga klokka 8.00. Litt grått vær var det også, og bakken fra Haugenstua opp til Stovner Senter er laaang . . .

Men det ble en flott time. Mange fine øvelser, i et rolig tempo. Men, ikke la deg lure til å tro at dette ikke er fysisk trening. Det går i ett. Du kommer inn i en fin rytme, og forstyrrelsene fra biltrafikken og måkene forsvinner etter hvert som "skuldrene senkes", og du får fokus på deg selv.

Det er flott å kunne gjøre dette ute, men litt dristig med tanke på værskiftet de siste dagene. En dag måtte de gå inn. Da er det fint at Stovnerhallen ligger to minutter unna.Etter yogatimen, var det å forberede seg på Sommercampen i Stovnerhallen. Den åpnet klokka 10.00, og da kom ungene sigende inn etter hvert. Det ble litt sosialt mens man satte opp banene til forskjellige aktiviteter . . . og så an mulighetene for å ha uteaktiviteter senere på dagen. De holder på til klokka 15.00, avbrutt av lunsj.


Jojo, som er trener for morgenyogaen, skulle også være instruktør/vert for sommercampen. Her planlegger hun, sammen med Than, klubbens tidligere styreleder, opplegget for dagen.


Det er fint å starte med noen yogaøvelser.


Deretter ble det trillebårkonkurranse og . . .


. . . pyramidebygging


. . . badminton


. . . volleyball


. . . og det er ikke mulig å unngå fotball


Than lagde lunsj . . .


. . . til denne gjengen, som hadde en spennende ventetid med quiz

Fotballgruppa har lagt opp til trening på Rommensletta fra kl. 17.00–20.00 på Rommensletta mandag, tirsdag og torsdag i ukene 27, 28, 31 og 32. Aldersgruppa 6–15 år.


"Send ballen den veien"


Kjapt og presis


Føring av ball . . .


. . . 

. . . Fotball er glede
De andre gruppene i idrettslaget har også aktiviteter i sommer:
• Sted: Vestli Idrettshall
Når: Uke 30, 31 og 32. Tirsdag, Onsdag, Torsdag fra kl 17.00–19.00
Aldersgruppe: 12–18 år
Drop inn
Annen info: Ta med innesko og drikke
Ansvarlig: Jereon Lloyd Pineda & Kissma Kamara


• Sted: Vestli Idrettshall
Når: Uke 31 og 32. Mandag, onsdag og fredag fra kl 10.00–14.00. 
Aldersgruppe: 10–18 år
Annen info: Ta med innesko og drikke 
Serverer frukt i løpet av dagen 


Aktivitetspark i Fossumparken
i uke 29 og 30. Ta med venner og familie, lån utstyr av oss og chill og spill i parken. 😎


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.