Vestli Vinter-Cup 2014 8. og 9. november

Postet av Stovner Sportsklubb - Fotball den 16. Nov 2014

Det var nok en fartsfylt cup-helg øverst i Groruddalen når Vestli arrangerte VinterCup for gutter 15. Deltagerne kom fra Holmen i Asker, Nordstrand, Oppsal og Bøler samt våre lokale lag HSIL, Grorud og Hasle Løren.

Cup-arrangørene hadde nok en gang værgudene på sin side. På fredag kveld lå Jesperud dekket av hvit og kald snø. I løpet av natten var banen myk og innbydende, men dog noe fuktig. Kamper ble spilt fra tidlige morgen til mørket hadde lagt seg. Jubelen har knapt lagt seg etter at hjemmelaget nedkjempet Frigg 4-1 i en finale hvor spenningen holdt seg til langt ut i andre omgang.

Når det gjelder Vestli sitt 99-lag, så er dette et lag som gjenoppstod etter at 99-årgangen på Vestli ble nedlagt for så å gjenoppstå som et kombinert 99 - 2000 lag. Vi opplever stadig pågang fra nye spillere, mens lagene rundt omkring i Groruddalen på samme årstrinn legges ned etter tur. Det gror godt på Vestli som for alvor har fått smaken på dette med å arrangere fotballcup. Det jobbes for tiden med stadig nye cuper.

Folk koste seg med mye spennende og morsom fotball. Det var til tider fartsfylt og det ble utdelt både gule og røde kort. Som alltid blir temperaturen høy i kampenes hete, men heldigvis er dette like fort glemt som kampen er ferdig!

Det var også en kafé og kiosk hvor man kunne få seg en varm kopp kaffe og en nystekt deilig Vestli-vaffel. Mange satte pris på akkurat dette mellom kampene.

Vestli IL Fotball er storfornøyd med gjennomføringen både lørdag og søndag, og det er alle gjestene også. Vi sender alltid ut en evaluering i etterkant slik at vi får tilbakemeldinger på hva vi kan bli bedre på. Og vi er selvsagt ikke veldig erfarne i cup-sammenheng så dette er viktig for oss!

Se bilder fra cupen her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.