Bare noen kilometer til på ski, så er vi på fotballbanen

Postet av Frank Eilert Fossum den 4. Apr 2023

11 dager før A-lagets seriestart så Rommensletta kunstgress slik ut. Heldigvis tar sola unna ganske mye hver dag. Vi får stole på at banemannskapet har alt under kontroll.


Publikumsfasiliteter


Spillerfasiliteter


Kunstgresset nærmer seg mål


I 4. div., avd. 02 er det mange gamle kjenninger. I 2022 spilte vi i samme avdeling som Holmlia, Kolbotn og Årvoll. Fra avd. 01 kommer Gamle Oslo, Oldenborg, Oppsal 2, Oslojuvelene og Manglerud Star. To lag rykket opp fra 5. div.: Follo 2 og Lokomotiv Oslo 2. Grei rykket ned fra Norsk-Tipping-Ligaens avd. 1.

I fjor var det veldig tett lenge. 1 poeng kunne gjøre sprang på tabellen. Det vil ikke forundre om vi får en slik situasjon igjen. Stovner åpnet svært godt, men kom i uføre på grunn av skader/sykdom. Det tok seg opp igjen, og endte med en 5. plass. Før sesongstart i år har laget spilt en rekke gode treningskamper, og det er et uttalt mål at vi skal kjempe i toppen.

I den første kampen møter vi SF Grei. For kort tid tilbake møtte vi dem i kvalifiseringen til Norgesmesterskapet. Det ble en jevn kamp, og endte med seier til Grei etter straffesparkkonkurranse. Første omgang var vår, og det kunne vært betydelig ledelse ved pause. Etter hvert endret kampen karakter i Greis favør.


Det skal bli herlig med revansje på en grønn bane!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.