KFUM 2 vs. Stovner SK – ekte trening

Postet av Frank Eilert Fossum den 13. Feb 2023


Når vi skriver «kjedelig» så er det fordi det ikke er en ekte kamp. Altså en kamp hvor antall mål, og en eventuell seier teller. Her blir det heller en pasning til for å se hvordan det funker. Men det var jo litt moro òg, som for eksempel når Kasper over her, sendte i vei en ball som i farta retta ut krøllene på rødtoppen!

Det var en helt annen kamp enn oppgjøret mot Fagerborg i Manglerudhallen. Det ble en uryddig greie med mye armer og bein, og litt utydelig formasjon. Vi stoler på at trenerne fikk noe ut av det.

Oppgjøret mot KFUM 2 fikk en helt annen karakter. Laget vi møtte besto av ganske unge spillere. Lettbeinte, ivrige og gode. Men Stovner hadde kontroll. Nå fikk de prøve ut ballbesittelsen i laget. Ballen gikk fra spiller til spiller – og tilbake, tilbake. Hele tiden med en irriterende gjeng veps rundt seg.


Igor med et dristig utspark.


Plagsomme veps rundt 5-meteren.


Stovner svarer umiddelbart, uten resultat . . .


. . . men ti minutter etterpå ble det straffe til Stovner. Den satt.


Et godt grep.


Igjen var Stovner frampå, men ballen gikk over


Vepsen fløy høyt


Det var noen gode og intense dueller.


Elias i farten.


Sohaib prøvde seg også.


Igor med et like godt grep om ballen som Stovner hadde grep om kampen.


Kampen endte 1–1. Det får være referatet.

Kampen gikk lørdag 11. februar. Allerede søndag spilte Stovner neste treningskamp. Denne gang mot Rilindja i Manglerudhallen. Neste treningskamp er allerede søndag 19.2 kl 15.00 Stovner SK - Lommedalen i Manglerudhallen.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.