Oppgjøret mot Fagerborg tror vi er en nyttig kamp

Postet av Stovner Sportsklubb den 10. Okt 2022


Fagerborg BK er en gammel kjenning. Vi slo dem i 2016, og tapte to kamper i 2019. Nå, 3 år senere, er vi igjen i samme 4. divisjonsavdeling. Det første møtet i år var borte, og endte 0–0.

Fagerborg ligger på 6. plass, og er vår nærmeste opponent. Det skiller 1 poeng. I tillegg har de litt bedre målforskjell, 5 stk. Stovner ha imidlertid en halv kamp mindre spilt! Oppgjøret mot Christiania Ballklubb ble avlyst. Da var stillingen 1–0 til CBK. De ligger forøvrig 3 poeng bak oss. De vil si at hvis stillingen 1–0 holder seg etter at vi har spilt resten av kampen, tar de oss igjen. Kampen er satt opp igjen lørdag 22. oktober, kl. 15.00 på Bryn.

Det gjenstår for vår del 3 1/2 kamp. Det betyr mest sannsynlig at vi ikke havner i hverken topp- eller bunnstrid. Men likevel blir kampen mot Fagerborg viktig for oss. Det blir nemlig siste "treningskamp" før vi møter Holmlia i OBOS Cupens semifinale (Oslomesterskapet). Den spilles på Rommensletta fredag 14. oktober kl. 18.30. Den andre semifinalen er mellom Frigg og Manglerud Star på Marienlyst søndag 16. oktober kl. 17.00.

Vel møtt til kamp!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.