Hvordan ender toppoppgjøret Stovner SK – Ullern IF 2?

Postet av Stovner Sportsklubb den 23. Mai 2022


Dette er utvilsomt kampen du ikke må gå glipp av.

Siste gang Stovner SK var i serie med Ullern 2 var i 2014-sesongen. Stovner SK het Vestli IL den gangen. Lagene spilte også da i 4. divisjon. Ullern 2 vant begge oppgjørene den sesongen med henholdsvis 3–0 hjemme og 1–4 på Jesperud. Ullern 2 spilte i 4. divisjon også i 2021. De endte på en 6. plass av 14 lag.

I likhet med Stovner har de hatt en god åpning på serien i år. De ligger på 2. plass, 1 poeng bak oss etter 5 kamper. De har en bedre målforskjell, +16 mot våre +9.

Sesongtipset fra norskfotball.com setter Ullern 2 som vinner av vår avdeling, og oss som nummer 4. Bettingselskapet Coolbets har Stovner på topp, og Ullern 2 på 3. plass. Sånn sett ser det ut til å bli en jevn kamp.

Den siste seriekampen Ullern 2 spilte var mot Nesodden. Ullern 2 stilte med en rekke juniorer i troppen. De vant 7–3. Det virker overbevisende. Men Nesodden har tapt alle sine kamper og har en målforskjell på –14. De tapte 0–3 for Stovner i begynnelsen av mai. Forøvrig har vi notert oss at Ullern 2 har sluppet inn dobbelt så mange mål som Stovner. Vi er det gjerrigste laget i avdelingen med kun 4 innslupne mål. Den forrige seriekampen vår vant vi 0–2 borte mot Veitvet.

Vi er spente på hvordan det ligger an på skadelista til Stovner. De har heldigvis hatt en god pause, som vi håper har gjort godt for kropp og sjel.

Det blir en jevn, spennende kamp, så det er bare å ta på regnjakka eller paraply og komme. Ja, det blir muligens litt regn, men det tåler vi.

(Bildet er fra et junioroppgjør mot Ullern 8. mai 2015. Ullern vant begge kampene og avdelingen den gang. Joda, Yaz var med den gangen også. Den eminente spilleren må da nærme seg 50 år?)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.