B-laget hadde en god sesong i 2021 – hva med 2022?

Postet av Frank Eilert Fossum den 31. Mar 2022


Straks er det klart for serieavspark for seniorene. I år har vi 5 seniorlag for herrer. Det er 3 lag som spiller 11er, 1 lag i 7er, og 1 lag i 48+. Med andre ord, det er plass også til deg. I alle fall er det plass på tribunen!

Det er ikke lett å spå i fotball, noe vi merker hver eneste uke når vi sjekker tippekupongen!

Selv om B-laget hadde en framifrå god sesong, eller halv sesong som det ble i 2021, er ikke det noen garanti for tilsvarende i år. De ble nummer 2 på tabellen i fjor i 5. div., avd. 03. Av 9 kamper ble det 6 seire, 2 uavgjort og 1 tap. Den ene uavgjortkampen var mot avdelingsvinner Oldenborg. Hadde vi vunnet den kampen hadde vi vunnet avdelingen, så tett var det. Lambertseter som er i vår avdeling i år, var også det i fjor. Da slo vi dem 2–3.

Foruten Stovner og Lambertseter spilte følgende lag i 5. divisjon i fjor: Kjelsås 3, OSI, Fagerborg 2, Ski, Oslo City og Røa. Tre lag har rykket ned fra 4. divisjon: Follo 2, Sagene og Stabæk 3. Grüner hadde en bra sesong i 6. divisjon, ble Kretsmester og rykket opp i 5. divisjon.

Vi er usikre på om A-lagets nedrykk fra 3. divisjon vil ha noen betydning for B-laget. Det har vært noe utskiftning av spillere blant seniorene. Men, treningskampene har vist stigning, og A-laget vant den første kvalikkampen til NM. 

Det blir spennende å se B-laget når de 7. april klokka 20.15 løper ut på Rommensletta for å møte Grüner.

Terminlista finner du HER

Vel møtt på banen!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.