Endelig: Gresset er grønt, iallfall på kunstgressbanene!

Postet av Frank Eilert Fossum den 25. Mar 2022


Det var skikkelig mange som hadde funnet veien ut av haller og gymnastikksaler til fotballtrening på Rommensletta denne torsdagen. Det lå litt is på den gamle gressreservebanen sør for kunstgressbanen, og borte i skogkanten langs turveien. På kunstgressbanen var det en tjukk kant inntil muren etter snømåkinga.

Men, det var fritt fram for å spille fotball. Og da jeg kom var det nesten ikke plass til å gå over banen. For å være presis så var det fire guttelag og et jentelag som var i sving. Og når de var ferdige, sånn i halvsjutida, var det Kjell Sverre og Petter som sammen med A-laget overtok plassen på banen.

Og det var en vårlig stemning. Alle oppførte seg som yre kalver første gang på beite, løp omkring og hoppa og spratt – og i tillegg lekte med ball.


Etter en god vintersesong med futsal, synes  jentene det var flott å komme ut på gresset igjen.

Utstyret må på plass.

Det var trangt om plassen rundt Kissma.

David hadde også en stor flokk med gutter å holde orden på.

De aller yngste begynner å få tak på spillet.

Roy forteller

Det har blitt mørkt, og de små har gått hjem. Kjell Sverre og Petter forteller hva som skal skje på den kommende treningsøkta.

En av tingene som skjedde var at junioren Kaihaan fikk prøve seg i A-lagets mål.

Det ble litt kjølig på kvelden, men det går mot lysere tider, og det er godt å kunne komme seg ut og oppleve idrettsgleden på våre idrettsarenaer.

Vi sees!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.