Takk til Stovner SKs medlemmer!

Postet av Stovner Sportsklubb den 29. Nov 2021


Det er ikke til å komme fra at det har vært en krevende periode for klubben i det drøyt halvannet år som har gått siden koronaviruset slo til. Samtidig var Rommen SK og Vestli IL i den avsluttende fasen med sammenslåingen. Det var også en krevende periode, hvor alle detaljer skulle falle på plass før vi 28. september 2020 slo oss sammen til Stovner Sportsklubb. Nå viste det seg riktignok at ikke alle detaljer var på plass. Styret, utvalg og sportslig ledelse har hatt mye å gjøre, og får det også i tida framover.

De som derimot ikke har hatt mye å gjøre med det de helst vil gjøre, er klubbens aktive medlemmer. Ingen konkurranser, og store begrensninger på trening har gjort dagene tunge og kjedelige. I tillegg har den daglige «hengingen» med venner stort sett begrenset seg til familien. 

Midt oppe i elendigheta, er vi overrasket over den innsatsen medlemmene har gjort der hvor det har vært muligheter til å gjøre nytte for seg. Og ikke minst for tålmodigheten de har vist. Foreløpig har vi ikke noen statistikk over bevegelsen av medlemmer i denne perioden. Men, vi så at når aktiviteten økte igjen, ja da var det også mange som var på pletten!

I tillegg til myndighetenes tilskudd til idrettslag og andre frivillige organisasjoner, har andre store foretak i samfunnet vist ansvar i denne perioden, og gitt økonomiske tilskudd for å dekke frafallet av inntekter fra arrangementer, kiosksalg, dugnader osv. OBOS er en av disse samfunnsaktørene. De har bidratt til at Stovner SK kan gi en oppmerksomhet til våre medlemmer for deres deltakelse og forståelse i denne perioden.

Akkurat i disse dager har pandemien tatt en alvorlig vending. Men «vi skal stå han av», og ser fram til lysere tider og stor aktivitet!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.