1-års jubileum!

Postet av Stovner Sportsklubb den 3. Okt 2021


I all stillhet har en viktig dato glidd forbi. Tirsdag 28. september var det et år siden Rommen SK og Vestli IL stiftet familien Stovner Sportsklubb.

De to har tidligere flørtet litt med hverandre. Et par ganger på 90-tallet. Det avstedkom noen barne- og ungdomslag i fotball. Men forholdet gled over. Litt utpå 2000-tallet hadde de et vellykket trekantforhold med Høybråten og Stovner IL i fotballens G94 og G95 i Stovneralliansen. Dessverre ble forholdet oppfattet som umulig av overstående myndighet, og måtte avsluttes.

I 2015  tok Bydel Stovner grep for å styrke idrettsbevegelsen i bydelen. Det medførte at partene i trekantforholdet HSIL, Rommen og Vestli igjen møttes til litt flørting. Det førte til flere dater som viste at noe ekteskap, ja selv en liten forlovelse ikke lot seg gjennomføre.

For fire år siden, 12. oktober 2017, ble samtalene mellom Rommen og Vestli tatt opp igjen, og da med målsettingen at det skulle bli en sammenslutning. Ekteskapet ble gjennomført for ett år siden.

Dette første året har vært arbeidsomt og krevende. Både administrativt og sportslig. Det gjelder klubbens tilpasning av alt fra oppdatering av medlemsregisterne og ny regnskapsførsel, til ny profil på klubben. Alt er vanskeliggjort og hemmet av koronaviruset. Dette gjelder også for gruppene. Aktivitetene har ligget nede i det meste av perioden.

Heldigvis begynte det sånn smått igjen i sommer, slik at vi fikk gjennomført Sommeraktivitetene og vårt bidrag til Joshua King Fotballakademi. Det har vært sandvolleyballturneringer, trening for paraidretten, deltakelse på Stovnerbanen i  Abloom paraidrettsdag 2021, og ikke minst er den populære Allidretten i full gang. Fotballseriene kom for fullt etter sommerferien. Oldermannsligaen tar igjen opp sin virksomhet etter en lang pause.

Gledelig er det at vi nå kan møtes fysisk igjen. Det letter utvilsomt kommunikasjonen.

Framover er det mange oppgaver det skal tas tak i. Store oppgaver som å få flyt i den daglige driften av klubben. Noe som vil gi mer kvalitet og effektivitet i det sportslige arbeidet. For vi må aldri glemme at hovedoppgaven til et idrettslag er det sportslige tilbudet til medlemmene. I dette arbeidet er det viktig at klubben gjør en god jobb med driftsansvaret vi har for idrettsarenaene Jesperudjordet, Rommensletta inkl. Rommen grus, Haugenstuahallen, Stovnerhallen og Vestli flerbrukshall.

Forhåpentligvis går vi også inn i en tid som gjør at vi kan ha sosiale sammenkomster og feiringer i klubben for å markere årsdager og andre merkedager og arrangementer som er viktige for klubben, dens medlemmer og vårt fellesskap på Stovner.

Gratulerer med det første året. Og lykke til med mange, mange kommende!

Stolt og samla, sammen skaper vi glede – minner for livet!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.