Stort å bli nominert

Postet av Stovner Sportsklubb den 28. Sep 2021


Norsk Tipping i samarbeid med Norges Fotballforbund og Norsk fotballtrenerforening står bak kåringen av Årets Grasrottrener. Dette er en kåring med flere trinn. Først skal Årets Grasrottrener i de 18 fotballkretsene kåres. De 18 vinnerne går til finalen i november.

Stovner SKs trener Kjell Sverre Hansen Wold er blant de 15 finalistene i NFF Oslo. Han er nominert med begrunnelse av den fine jobben han har gjort i Rommen SK og tatt med inn i den sammensluttede klubben Stovner SK.

Kjell Sverre er trener for seniorenes A- og B-lag. Men han har også et ansvar for utviklingen av grasrota og bredden i klubben. Resultatet er blant annet godt synlig ved at Stovner SK har tettet alle hull i årgangene til gutta. Det er guttelag fra 8 til 19 år. Jentene har også blitt flere lag og mer stabile.

Kjell Sverre har også vært aktiv i sommerarrangementene, interne turneringer og andre tilstelninger. Han har bidratt til klubbyggingen ved å gi A-lagsspillerne oppgaver som å delta sportslig med de yngre lagene. Dermed brytes eventuelle alders- og kjønnsrollebarrierer som kunne vært hindringer i klubbens arbeid for et godt fellesskap. Og det gir ungene gode rollemodeller. Det er også viktig for Stovner SKs oppgave i Bydel Stovner for å bidra i integrering og inkludering av befolkningen.

I et intervju i «Rommenstikka» i 2019 ble Kjell Sverre spurt hvorfor han som en merittert trener på høyt nivå ville trene et, dengang, 4. divisjonslag. I tillegg skulle han utvikle en litt mangellfullt ungdoms- og barnegruppe.

Svaret var: «Jeg elsker utfordringer i fotballen. Jeg er Groruddalsgutt på min hals og jeg føler jeg skylder Groruddalen mye etter en fantastisk oppvekst med fotball. Dette er min måte å betale tilbake på.»


Kjell Sverre i aksjon i seriekampen mot Toten . . .


. . . og her på plass i Haugenstuahallen sammen med ungene i en høstferie

I tillegg til heder og ære vil klubben til vinneren av Årets Grasrottrener i hver krets motta 10 000 kroner. 
Klubben til den som vinner den nasjonale kåringen og blir Årets Grasrottrener i fotballen vil i tillegg motta 20 000 kroner, altså totalt 30 000 kroner til klubben som har den nasjonale vinneren.
Fra 22. september startet den første av to stemmeperioder. Den første perioden varer frem til 6. oktober. Her skal man stemme på den grasrottreneren man mener bør bli Årets Grasrottrener i sin krets. 
En lokaljury kårer kretsens vinner blant de fem med flest stemmer.

Her er linken til avstemningen for første runde i avstemningen, Årets Grasrottrener i Oslokretsen:

https://campaign.fandrive.io/campaign/#/campaign/522a89ce-fb6b-438c-b7e0-af175a09ca6f?lang=no
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.