Første HS-møte i Vestli flerbrukshall

Postet av Stovner Sportsklubb den 22. Sep 2021

Randi Flaten, gruppeleder Allidrett; John Walstad, gruppeleder Volleyball; Jan Erik Tallhaug, styremedlem; Stian Wammer, styremedlem; Trang Tran, styreleder; Yessenia Amaranta Anchissi, styremedlem; Svein Sikle, nestleder; Geir Bjarte Sætre, gruppeleder Oldermannsligaen; Espen Myrbakken, gruppeleder Fotball. Gruppeleder Dans, Monique Aarseth, var ikke tilstede. Styrets varamedlem, Frank Fossum, sto bak kamera.


Hovedstyremøtet tirsdag 21. september 2021 var litt spesielt i den forstand at det var det første fysiske møtet styret har hatt siden november i fjor, samtidig var det det første styremøtet i Vestli flerbrukshall. Stovner SK har fått driftsansvaret for den nyåpnede hallen. Det passet derfor at styret fikk en omvisning i hallen av Espen, leder i Fotballgruppa som har ansvaret for driften. Selve idrettshallen er lys og tiltalende, og utrustet for mange idretter. Hallen kan deles i tre, og har stor kapasitet. Hovedinngangen fører rett inn til publikumsgalleriet. Her er vaktrom, kjøkken med kiosk, og det er toaletter. I etasjen over er det utgang til spilleflaten på taket. I denne etasjen er det også et godt møterom, hvor styremøtet ble avholdt.

I etasjen under inngangsnivået er garderober, dusjer, og toaletter og tilgang til hallflaten. Det er også en fin speilsal godt egnet for dans av forskjellig slag. Kampsport kan også ha glede av denne salen. Materiellrommene i hovedhallen og speilsalen er godt utstyrt, har god plass og enkel adgang rett ut på idrettsflatene.

Et tips: Søndag 26. september, kl. 14.00–16.00 er flerbrukshallen åpen for publikum slik at man kan få en nærmere titt.


Inngangspartiet med vaktrom, kiosk/kjøkken og publikumsgalleri


Ellers var det et godt Hovedstyremøte. Og det var veldig fint å kunne ha fysisk møte, ikke bare for å treffe folk, men også fordi møtene blir mer levende. Det er ikke til å komme fra at pandemien har gjort det mer krevende å gjennomføre sammenslutningen. Usikkerheten har vært stor i forhold til hvordan det ville gå med medlemsmassen. Det har vært mye snakk om frafall. Fortsatt er det usikkert hvordan det har gått, men det er i den siste tida kommet flere innmeldinger. 

Når vi ikke har kunnet ha noen tilstelninger som Kick-off og Come-together-party, har det tatt mer tid til å bli kjent med hverandre. På samme måte som den kraftige begrensningen i treningsaktiviteten.

Men, nå har det endelig løsnet opp, og vi kan se framover. Og der framme ser vi en haug med jobb som skal utføres for at Stovner SK skal tilby fysisk gode og morsomme aktiviteter i et sosialt trygt og godt miljø. Derfor er det fint å se at klubbstyret har bred sammensetning både når det gjelder kjønn og alder. Og det ser ut til at alle er gira for å utvikle klubben vår.

Det jobbes i gruppene med utvikling av igangværende tilbud, og nye idretter vurderes tatt opp på prøve. Den administrative, daglige driften står meget høyt på agendaen. Det er på mange måter den som avgjør hvor effektive vi kan være med hensyn til det sportslige og sosiale tilbudet. Ellers er informasjon ut til medlemmer og publikum et viktig emne.  

I tillegg til styret er det flere andre utvalg/komitéer, som for eksempel Valgkomité og Ungdomsutvalg. Og det hele overvåkes av Kontrollutvalget.

Forhåpentligvis vil dere i tida framover bli enda bedre kjent med Stovner SK.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.