Hjemmesidene åpner, trosser Koronaviruset!

Postet av Frank Eilert Fossum den 25. Jan 2021


Det var ikke akkurat med slike nyheter vi hadde tenkt at vi skulle åpne Stovner SKs hjemmesider. Men, Koronaviruset har tvunget samfunnet til å lukke ned. Derved har viruset virkelig sperret oss inne, og fått avsluttet all sportslig aktivitet. Når det gjelder det administrative arbeidet er det mye det jobbes med, naturlig nok. Møtevirksomheten foregår via Teams, og fungerer greit på sitt vis. Men praten går ikke så lett når man ikke møtes fysisk. Det spontane og kreative lider nok litt under det. Ihvertfall opplever jeg det slik.

Den gjenlukkede samfunnssituasjonen skaper noen praktiske problemer som bidrar til engstelse for at våre barn og ungdommer skal forlate den organiserte idretten øker. Planene var å lansere hjemmesidene med praktiske opplysninger om treningssteder, treningstider, og kostnader forbundet med den sportslige aktiviteten. Det er ikke mulig å vise dette, nå som vi ikke vet når og hvor og under hvilke betingelser vi kan starte opp igjen.

Hjemmesidene lanseres nå fordi vi opplever stort behov blant våre medlemmer og andre følgere for å få nyheter og informasjon fra Stovner SK. I første omgang blir det Hovedlagets sider, også med nyheter fra gruppene. Arbeidet med å gjøre klar gruppesidene fortsetter.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.