Fra årsmøtet i Vestli IL 28.03.2017

Postet av Stovner Sportsklubb den 29. Mar 2017

Referat årsmøte 28.03.2017.pdf

Et flott årsmøte i Vestli IL i kveld, gode diskusjoner og enighet om det meste. Totalt hadde 31 engasjerte personer funnet veien til vårt flotte klubbhus denne kvelden. Det blir fortsatt spennende å følge Vestli IL, vi er en klubb i utvikling og lanserer stadig nye aktiviteter for bydelens innbyggere.
Vestli IL fikk 2 nye æresmedlemmer i kveld, Atle Teigen og Mats Nygaard for svært lang og tro tjeneste som spillere i klubben, de har begge to over 30 års fartstid i klubben og er aktive fortsatt :-).

Nytt av året var Årets Vestli gutt og Vestli jente som gikk til yngre utøvere/ledere med et brennende engasjement for klubben, de stiller opp på det meste de blir spurt om for Vestli IL, på kryss og tvers av idrettsgrener. De gikk til Kristian Heggelund og Nora Sørensen som representerer Vestli Fotball og Vestli Volleyball.

Tre personer fikk 5 års diplom, Cato Stende, Ivan og Jorunn Heggelund, i tillegg fikk Geir Bjarte Sætre 10 års diplom, som han så diplomatisk sa, så handler det bare om å aldri si nei når du blir spurt om noe :-). Blomster ble også utdelt til Kontrollkomiteens medlemmer Lasse Erik Johannessen og Per Braathen, en stor takk for den innsatsen de legger ned for idrettslaget!!!. Det ble også utdelt blomster til leder av Vestli IL dans, Monique Aarseth som nå er blitt en egen gruppe under Vestli IL.

Lars Gunnar Thoresen gir seg i hovedstyret og Vestli IL takker han for innsatsen gjennom flere år som engasjert i Vestli håndball og Vestli IL hovedstyre.
Vi beklager den noe manglende kvaliteten på noen av bildene, ikke alle mobiltelefoner tar like gode bilder :-)

Stolt og samla for Vestli IL :-)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.