Innkalling til ekstraordinært årsmøte 2023

Postet av Stovner Sportsklubb den 8. Okt 2023


Ekstraordinært årsmøte_Saksliste.pdf

Forretningsorden 23 10 2023 (1).pdf

Det ekstraordinære årsmøtet 2023 avholdes fysisk i klubbhuset på Jesperud.  

Medlemmer som ønsker å delta fysisk møter opp i vårt klubbhus på Jesperud.

Medlemmer som vil være med på teams må melde seg på slik at linken kan sendes ut.

Påmelding skjer ved å sende en e-post til post@stovnersk.no


For å kunne stemme på det ekstraordinære årsmøtet må medlemmet ha betalt medlemskontingent for 2023, og fylle 15 år i løpet av inneværende år.
Daglig leder: Stillingsannonse

Postet av Stovner Sportsklubb den 3. Okt 2023

Utlysningen av stillingen som daglig leder i Stovner SK er gode nyheter for Stovners beboere. Aktiviteten i klubben har vært stor etter sammenslutningen i 2020. Vi kan vel si heseblesende for styret og gruppelederne. Daglig leder vil styrke effektiviteten og kvaliteten på det idrettslige arbeidet i klubben. Og ikke minst vil klubben bli mer tilgjengelig for medlemmene og folk som er interessert i vårt arbeide for Bydel Stovner.

Les hele annonsen via denne linken til FINN:

https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=322301984&fbclid=IwAR32O3lVmYpL1Z-AJXDbHC4FeOTx0wt7nyNPSNJOPtOmCWazfq6mN1MjHzE


Søknadsfristen er onsdag 18. oktober 2023.Høstferie med Stovner SK

Postet av Stovner Sportsklubb den 1. Okt 2023

Det er deilig med noen dager fri. Hvis det begynner å krible litt i hode og kropp, og det kommer litt kjedsomhet smygende, skal du ikke fortvile. Som du ser over, har Stovner SK flere gode tilbud i løpet av uka. Det dreier seg om alt fra dansing med Ballo til førstehjelpskurs i regi av Røde Kors!

Hvis du synes det er for lite å velge mellom, foreslår vi at du får med deg noen venner, og går en tur i skogen. Nå er det fine farger, og fortsatt muligheter til å se fugler og andre dyr. Vi anbefaler tur til Mariholtet og Lilloseter.

Vi ønsker dere noen riktig fine høstdager hvor dere får ladet batteriene til hverdagene som kommer!
Oslomesterskapet 2023 er i gang!

Postet av Stovner Sportsklubb den 9. Jun 2023


Det gikk ikke så greit for Stovner SK i kvalifiseringen til Norgesmesterskapet i år. Men, nå byr det seg nye muligheter. Oslomesterskapet 2023 er i gang. Det har vært en 1. runde med noen få lag, og vi kommer inn nå i 2. runde. Oslomesterskapet ble tidligere også kalt OBOS Cup. Det navnet er nå ute.

Det som er sikkert er at i kveld får vi ikke noen fordel i hjemmebanen, fordi også Bislett FK spiller sine hjemmekamper på Rommensletta kunstgress! Laget spiller i 7. divisjon, avd. 01. De har spilt 5 kamper, 3 seire og 2 tap, og ligger på 4. plass, 6 poeng bak lederlaget Dynamo Mjøsa.

Hvem er Bislett Fotballklubb? På hjemmesidene forteller de at de ble stiftet i 2008 av en ire og en engelskmann. De to gutta hadde prøvd å finne en fotballklubb, men ingen av de klubbene de hadde vært innom hadde den samme sosiale settingen som hjemme. Ja, da stiftet de sin egen klubb. De kunne hygge seg med fotballen på egne betingelser. Spille en ordentlig kamp, ta en øl etter kampen og diskutere den, eller Premier League football generelt.

Det har tydeligvis vært vellykket. Nå stiller de med tre lag, to 11-er lag og et 7-er. De har over 60 spillere fra 10 land, og påstår at de er The International Football Club in Oslo. Det er vel å ta i, vi vet om flere klubber som har spillere med internasjonal bakgrunn. 😁  

Det skal bli morsomt å bli bedre kjent med våre "nærmeste" naboer, så velkommen til en skikkelig cup-kamp i solsteika på Rommensletta!Joshua King kommer også i år til Rommensletta

Postet av Stovner Sportsklubb den 20. Apr 2023

Bildene er tatt i 2021.


For tredje gang kommer Joshua King til Rommensletta med sin football camp. De to foregående arrangementene har vært vellykkede. I år er det forventet at 500 ungdommer kommer til tre fine dager for å lære mer fotball. Stovner SK har gjort en stor innsats for at det praktiske rundt selve fotballpraktiseringen har fungert. 

Ved å klikke på linken nedenfor får du en mengde opplysninger om arrangementet, såsom påmelding og dagsprogram:

https://zuccarellostiftelsen.no/pameldingen-til-joshua-king-football-camp-er-endelig-i-gang/